sâmbătă, 16 mai 2015

Cum folosim cristalele?


CUM FOLOSITI UN CRISTAL PENTRU BENEFICII MAXIME?

Acestea sunt cristale naturale, veritabile, ca atare ele pot avea multe utilizari in beneficiul dv.! Inainte de a le purta sau folosi, PURIFICATI-LE prin metodele pe care le aveti la indemana si PROGRAMATI-LE MENTAL meditand cateva secunde/minute asupra scopurilor cu care le investiti. Pot fi folosite si fara programare mentala, ca simple bijuterii sau obiecte de decor, aducand protectie in domeniile cu care rezoneaza ele cel mai intens (descrise anterior in proprietatile cristalului). 

Cu siguranta ati auzit deja de modalitatile in care un cristal poate fi folosit, dar am realizat pentru dv. un rezumat succint al acestora:

* CRISTALUL - OBIECT DE SUSTINERE. Tineti-l in mana in timpul proceselor cu care acest cristal rezoneaza cel mai bine, descrise mai sus (anumite scopuri, domenii, planuri ale existentei etc).

* CRISTALUL - SCUT PROTECTOR. Este un bun scut protector in mediile incarcate negative. Devine simbol protector al domeniilor pe care le reprezinta (prin programare mentala odata cu purificarea). Purtati-l asupra dv. pentru efectele sale benefice. Tineti-l in buzunar/geanta cand calatoriti. Tineti-l pe masa sau in fata calculatorului, la serviciu. Asezati-l langa pat sau sub perna cand dormiti. 

* CRISTALUL - OBIECT DE PODOABA. Purtati-l ca bijuterie cat mai des sau in momentele cu care rezoneaza cristalul cel mai bine (situatii descrise anterior). O purtare continua il transforma in talismanul dv. personal: noroc si protectie. 

* CRISTALUL - OBIECT DE DECOR Asezati-l ca obiect de decor undeva in incapere, pe masa, pe birou, in sufragerie, pentru purificarea, energizarea si ameliorarea mediului in care va aflati. Nu il tineti neaparat intr-o vitrina inchisa de geamuri, ci intr-un loc cat mai central din spatiul in care petreceti timpul si cat mai aproape de dv., pentru ca acest cristal isi transmite energia in mod egal in toate directiile.

* CRISTALUL - INSTRUMENT DE CRISTALOTERAPIE. Unele pietre brute, taiate - cum ar fi varfurile, alte pietre rotunjite - cum ar fi discurile, pietrele plate, pietrele rulate, alte pietre prelucrate sau sculptate in diverse forme - cum ar fi medalioanele donut, medalioanele plate, bilele, sferele, pot fi asezate pe zonele bolnave sau in zona chakrei corespunzatoare pentru vindecare, energizare, activare, echilibrare.

* CRISTALUL - INSTRUMENT DE MASAJ. Cristalele netede - cum ar fi bilele, sferele, discurile, pietrele rulate, pietrele plate - pot fi folosite ca instrument de masaj in reflexoterapie. Sunt placute la atingere si masarea punctelor cheie din palma sau din talpa devine mai eficienta, transmitand odata cu masajul si energia benefica a cristalului.

* CRISTALUL - OBIECT DE MEDITATIE SI DE CONCENTRARE. Tineti cristalul in mana si frecati-l usor in momentele in care doriti sa intrati in starea necesara meditatiei.

* CRISTALUL - OBIECT MATERIAL DE REPREZENTARE A UNUI VIS PERSONAL. Purificati cristalul, programati-l mental pentru un scop, un vis, o dorinta, apoi asezati-l intr-un loc unde sa il puteti vedea permanent, ca sa va aminteasca de scopul cu care l-ati investit, ca si cum l-ati vizualiza deja implinit, materializat. Daca scopul a fost atins, purificati cristalul si reprogramati-l pentru alt tel personal. Daca dimensiunea lui va permite, puteti purta cristalul permanent la dv.

* CRISTALUL - OBIECT DE SUSTINERE SUBTILA. Purtati cristalul la dv in anumite situatii - dintre cele cu care rezoneaza el cel mai bine conform detaliilor de mai sus - ca sa va simtiti protejat. Tineti-l in mana, cereti-i ajutorul, vorbiti cu el, mangaiati-l, simtiti-i suprafata, analizati-l cu mainile si ochii ca si cum atunci l-ati descoperi prima oara, bucurandu-va de toate surprizele sale. Prezenta sa va calmeaza si va asigura subconstient ca nu sunteti singur.
* CRISTALUL - INSTRUMENT DE ENERGIZARE A APEI. Asezati un pahar sau o sticla cu apa langa cristale sau formati un "cuib" din mai multe cristale (sub forma de varfuri, pietre brute, pietre rulate etc) in mijlocul caruia asezati vasul cu apa. Lasati peste noapte vasul cu lichid intre aceste cristale sau, intr-o dimineata insorita, lasati-le timp de ora in bataia directa a soarelui, astfel incat lumina sa treaca prin cristale direct in apa. Apa astfel incarcata poate fi folosita pentru spalare, pentru udarea florilor, pentru baut.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare